28210-07244
Κατηγορίες
Αρχική » Προφίλ

Οι electroλύσεις είναι ο κορυφαίος προορισμός για όσους αναζητούν τις πιο αποτελεσματικές, κατάλληλες, έξυπνες και σύγχρονες λύσεις σε ό,τι αφορά τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, την τεχνολογία LED και τον επαγγελματικό φωτισμό. 

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και εφαρμογή ηλεκτρολογικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, η ομάδα μας προσφέρει από το 2014 ένα μοναδικό συνδυασμό προϊόντων, τεχνογνωσίας και εξυπηρέτησης. 

Προτείνουμε μία πλήρη γκάμα εξοπλισμού και συσκευών τελευταίας γενιάς, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και παράλληλα είμαστε δίπλα σας για όποια βοήθεια, καθοδήγηση ή συμβουλή χρειάζεστε σε οποιοδήποτε στάδιο εργασίας, ανεξαρτήτως είδους, αντικειμένου ή κλίμακας. 

Οι electroλύσεις είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης προϊόντων V-TAC στο νομό Χανίων, Κρήτη. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού, στο χώρο, όπως για παράδειγμα: ABB , NEXANSOLYMPIA ELECTRONICS, VIOKEF.

Ακόμα, είμαστε κοντά σας καθημερινά με ιδέες και πρακτικές λύσεις μέσα από τις επίσημες σελίδες μας στο facebook και instagram.  

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!