28210-07244
Κατηγορίες
Αρχική » Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 

 1. Για τα Χανιά

  • Με παραλαβή από το κατάστημα

   Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

  • Με δωρεάν διανομή εντός πόλης Χανίων για αγορές άνω των 50€

   Ισχύει για συγκεκριμένες περιοχές των Χανίων, όπως αυτές ορίζονται στον παρακάτω χάρτη.

 2. Για την υπόλοιπη Ελλάδα

  • Με courier

   A) Για τους χερσαίους προορισμούς (Κρήτης συμπεριλαμβανομένης), για αγορές έως 50€, η χρέωση είναι 3€ έως 3kg. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00€/κιλό.

       Για τους χερσαίους προορισμούς (Κρήτης συμπεριλαμβανομένης), για αγορές άνω των 50€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ έως 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00€/κιλό.

   B) Για τους νησιωτικούς προορισμούς (πλην Κρήτης), για αγορές έως 50€, η χρέωση είναι 3€ έως 3kg. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00€/κιλό.

       Για τους νησιωτικούς προορισμούς (πλην Κρήτης), για αγορές άνω των 50€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ έως 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,00€/κιλό.

   Σημ.: Τα έξοδα μπορεί να είναι μεγαλύτερα αυτού του ποσού λόγω του όγκου των προϊόντων, ή αν η courier εντάσσει την περιοχή σας στις δυσπρόσιτες περιοχές. 

            Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία μας θα σας ενημερώσει πριν την αποστολή της παραγγελίας σας και θα προχωρήσει μετά από κοινά αποδεκτή λύση.

  • Με μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννοήσεως

   Σε περίπτωση που τα προϊόντα σας είναι βαριά ή ογκώδη, σας συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η αντικαταβολή σαν μέθοδος πληρωμής δε θα γίνεται αποδεκτή με αυτόν τον τρόπο αποστολής. Ο πελάτης αφού ολοκληρώσει την παραγγελία του, θα πρέπει να προχωρήσει και στην πληρωμή της με κάρτα, ή με κατάθεση του ποσού, ενώ το κόστος των μεταφορικών θα καταβάλλεται στο πρακτορείο τη στιγμή της παραλαβής από τον ίδιο.